IMG-20190223-WA001416.2.se uskutečnil již tradiční závod na běžkách na frymburských loukách. Vzhledem k předpokládaným vysokým denním teplotám přesunuli pořadatelé start již na 9,30 hodin, což se později ukázalo jako dobrý nápad. Závod tak probíhal na tvrdých, vymrzlých a tím pádem velmi rychlých tratích. Absolvovali jsme celkem dva desetikilometrové okruhy, zvlněným terénem s několika prudšími úseky.

IMG-20190223-WA0012Protože se závod konal klasickou technikou, vyrazili jsme pouze v omezeném počtu. Jirka Karvánek, Pavel Lácha a Petr Chochole, který se v současné době intenzivně připravuje na blížící se Vasův běh. Také nesmím zapomenout na sympatizanty našeho oddílu Martina Hnízdila a Alici Flíčkovou.

Tento ročník se do dějin zapíše hned třemi nej. Rekordní účast, rekordně rychlá trať a rekordně pálivé sluneční počasí. Za sebe bych ještě rád dodal, že se v mém případě jednalo o premiérový start v barvách RESOLUTION TEAM. Velký dík pořadatelům za vzornou organizaci a plynulý průběh závodu při velmi nízkém startovném.

IMG-20190224-WA0008

Výsledky zde.

Pavel Lácha